Direct contact? Bel: 06 - 29 44 91 91

HomeOver Buddy Security

Over ons

We zijn in 2012 begonnen als zpp 'er en in de loop van de jaren zijn wij begonnen om mede beveiligers (zzp en in loondienst) te helpen om aan goed werk te komen en omdat wij dit leuk vinden om te doen zijn we het serieuser aan gaan pakken.

Omdat wij alleen maar de beste mensen willen uitzetten op uw klussen en mensen aan een leuke baan willen helpen zijn we Buddy security Services opgestart.

Door te luisteren naar wat de klant wil en en door snelle inzet mogelijkheden weten wij u te kunnen garanderen dat uw klus in de juiste handen is. Wij zijn altijd bereikbaar voor al uw aanvragen en gaan dan ook graag met u in gesprek om ook voor u aan de slag te kunnen gaan. Door eerst in een goed gesprek met elkaar te kijken naar de vraag en naar ons aanbod, weet iedereen wat er van ze verwacht wordt en wat ze kunnen verwachten van ons, zo kan elke opdracht tot een goed eind gebracht worden.

Wij zijn ruim inzetbaar door heel Nederland en werken samen met beveiligers, Hondengeleiders, surveillance beveiligers en persoonsbeveiligers enz..

Dus of u nu uw winkel, uw bedrijfspand, uw zorginstelling, evenement, een persoon of peronen wil beveiligen?Wij staan voor u klaar.